LUNSJ


BONDEOMELETT
Med bacon , cherrytomat, potet, mozzarella og vårløk.

Omelet with bacon, cherry tomato, potato, mozzarella and spring onion.

Allergener: melk, egg

kr152


PULLED CHICKEN SANDWICH
Serveres på surdeigsbrød med kylling, salat, koriander, Singapore, pepperglaze, pommes frites og chili majones.

Served on sour dough bread with chicken, salad, coriander, Singapore pepperglaze, pommes frites and chili mayonnaise.

Allergener: hvete, egg, fisk, skalldyr, bløtdyr, soya, peanøtter

kr178


FISH 'N CHIPS
Serveres på tradisjonelt vis med ertestuing og tartarsaus.

Served on the traditional way with mushy peas and tartar sauce.

Allergener: melk, egg, hvete, sennep, sulfit, fisk, soya

kr192


BLÅSKJELL
Dampet med løk, hvitløk, chili, ingefær, fløte og hvitvin.

Mussels steamed with onion, garlic, chili, ginger, cream and white wine.

Allergener: bløtdyr, laktose, laktose: krem

kr175


ASIATISK KYLLINGSALAT
Blandet salat Asiatisk marinert kylling, reddik, agurk, vårløk, gulrot, peanøtter, koriander og Asiatisk vinaigrette.

Salad with Asian marinated chicken, radish, cucumber, spring onion, carrot, peanuts, coriander and Asian vinaigrette.

Allergener: soya, egg, hvete, peanøtter, fisk, bløtdyr, skalldyr

kr188


FALAFEL
Serveres med urtesmør, ratatoille og pommes frites.

Served with herbal butter, ratatouille and French fries.

Allergener: melk, egg, hvete, nøtter, pinjekjerner

kr166


FISKESUPPE
Kremet fiskesuppe laget på dagens fangst av fisk og skalldyr. Kokt på hvitvin med friske grønnsaker

Creamy fish soup made on todays catch of fish and shellfish. Cooked with white wine and fresh vegetables.

Allergener: fisk, skalldyr, selleri, laktose: krem

kr170


BANGERS AND COLCANNON MASH
Hjemmelaget pølse serveres med potetstappe tilsatt sommerkål, persille og vår-løk, og sjysaus med Guinesskaramelisert løk.

Home made sausage with colcannon mash and Guinness based onion gravy.

Allergener: hvete, melk, selleri

kr192


SKAGENRØRE SANDWICH
Serveres på surdeigsbrød med salat, dill og sitron.

Shrimp salad served on sour dough bread with salad, dill and lemon.

Allergener: melk, egg, hvete, skalldyr

kr132


BANGERS AND COLCANNON MASH
Hjemmelaget pølse serveres med potetstappe tilsatt sommerkål, persille og vår-løk, og sjysaus med Guinesskaramelisert løk.

Home made sausage with colcannon mash and Guinness based onion gravy.

Allergener: hvete, melk, selleri

kr192


ISHAVSRØYE
Serveres med svanepotet, asparges, rosettkål, sandefjordsmør, sitron og lakserogn.

Arctic charr served with potato, asparagus, cabbage, butter sauce, lemon and salmon roe.

Allergener: fisk, egg

kr289


OKSE
Hvitvinsbraisert høyrygg av okse med sølvløk, ovnsbakte svanepoteter, bakte cherrytomater og sjysaus.

White wine braised beef with onions, baked potatoes, baked tomato and gravy.

Allergener: melk, selleri

kr298


Kontakt

Tlf.: 22 95 53 60
E-post:
dagligleder@homanbistro.no

Åpningstider

Man - tirs 11.30 - 23.00
Ons - tors 11.30 - 01.00
Fredag 11.30 - 01.00
Lørdag 11.30 - 01.00
Søndag 12.00 - 23.00

Åpningstider kjøkken

Man - tirs 11.30 - 21.00
Ons - lør 11.30 - 22.00
Fredag 11.30 - 22.00
Lørdag 11.30 - 22.00
Søndag 12.00 - 20.00

tripadvisor

Les anmeldelsene vi har fått på Tripadvisor, og legg gjerne igjen noen ord om din opplevelse etter at du har besøkt oss.
#homanbistro

Få siste nytt fra Homan, følg oss på Facebook.
#homanbistro

Del bildene dine med oss på Instagram.
#homanbistro