Velkommen til Bogstadveien 1, 0355 Oslo +47 22 95 53 60

OM RESTAURANTEN

Velkommen til oss i Bogstadveien 1. På menyen står saftige retter, godt øl, drinker og øl-cocktails.

Vi ligger sentralt på Majorstuen i Oslo og tilbyr deg deilige retter til deg og dine. Ta med deg en venn og del en av våre fristende dele-retter, akkompagnert av brygg fra fjern og nær. 

Selskap på Homan

Bistro og bar i herlige omgivelser
Ordet bistro kommer fra fransk og betyr restaurant. Betegnelsen brukes der hvor serveringsstedet har sommerinspirert meny og en stor uteservering med 140 plasser. Vi kan friste med deilige salater, klassiske pubretter, saftige hjemmelaget burgere og hovedretter med vegar, kylling, fisk eller kjøtt. Her finner du noe for alle ganer!

Ta en titt på menyen vår! 

Selv om maten er viktig, vil også drikken akkompagnere smakene i måltidet. Derfor mener vi at riktig drikk gjør et godt måltid enda bedre. Vi har gode brygg fra fjern og nær, og har et godt utvalg øl fra våre samarbeidspartnere fra både lokalt og internasjonalt. Vi gir deg gjerne våre anbefalinger til måltidet du bestiller. Er du ekstra interessert og nysgjerrig på øl? Vi arrangerer
ølsmaking i restauranten. 

Restauranten har uteservering hele året rundt. Her kan du nyte maten eller drinken utendørs sommer som vinter! På sommerhalvåret er det ekstra flott, da det bugner av herlige inntrykk med utsikt mot Bogstadveien. Når kontorer og butikker rundt oss i Bogstadveien stenger, holder vi baren åpen utover kvelden. Du er hjertelig velkommen enten du skal spise eller bare drikke!

Noe for alle
Restauranten er barnevennlig, med egen barnemeny og tegnesaker til barna. Vi har også god adkomst for rullestolbrukere, med brede dører og heis, også for elektriske rullestoler. Restauranten har heis ned til toaletter laget for rullestolbrukere. Vår meny er trykket opp med blindeskrift, og vi gjør selvsagt alt vi kan for at et besøk på Homan skal være bra for alle - uansett!

Velkommen innom!

KONTAKT

ÅPNINGSTIDER

Man - tors 11.30 - 00.00
Fre - lør 11.30 - 01.00
Søndag 12.00 - 23.00

ÅPNINGSTID KJØKKEN

Man - lør
11.30 - 22.00
Søndag 12.00 - 21.00

tripadvisor

Les anmeldelsene vi har fått på Tripadvisor, og legg gjerne igjen noen ord om din opplevelse etter at du har besøkt oss.
#homanbistro

Få siste nytt fra Homan, følg oss på Facebook.
#homanbistro

Del bildene dine med oss på Instagram.
#homanbistro